Alt udsolgt til Nordjysk LAN #2 i Jetsmark Idrætscenter

Når eSport:NORD åbner dørene til årets store LAN party i idrætscentret den 23-25 marts, er arrangørerne sikker på både deltager- og økonomisk succes.

Alle pladser er således booket til et af Nordjyllands større eSports-arrangementer – og det største af sin art i Jammerbugt Kommune nogensinde. Fra et deltagerantal i 2017 på 120 tilmeldinger, er antallet i år vokset til 212 deltagere. Det betyder, at klubben, som er organiseret under Pandrup Firma & Familie Idræt, kan melde alt udsolgt. Ja, vi har faktisk et par hold på venteliste, hvis vi mod forventning skulle få ledige pladser, udtaler klubbens ansvarlige Søren Jensen.

Udover en stor og væsentlig tilslutning fra lokalområdet, er der blandt deltagerne flere bedre hold med – eks til vores CS:GO turnering, hvor vi for første gang har en kontant pengepræmie på højkant.

I relation til fremtiden for esport i Jammerbugt og omegn er det dog klart de lokale deltagere, som har vores største bevågenhed. Vi håber jo, at mange af dem vil blive medlemmer i vores esports-klub efter LAN partyet.

Som arrangører er vi rasende stolte og imponerede over den store opbakning, som vi har fået til vores weekend-LAN i marts. Fra arrangementet i 2017, som var klubbens første, har vi gjort os nogle gode erfaringer, som vi kan tage med til dette arrangement. Derfor er der også justeret på et par detaljer, som skulle betyde, at vi burde få et fantastisk arrangement denne gang. Vi har en langsigtet strategi om, at vi hvert år vil ”løfte baren” for arrangementet – gøre tingene en lille smule bedre år for år. Her i vores anden sæson som arrangører har vi blandt andet flere konkurrencer – og nu også en kæmpe storskærm, hvor vi kan vise forskellige ting i løbet af weekenden. Det glæder vi os til at afprøve og vise vore deltagere.

Klubben har ligeledes mødt en stor velvilje fra sponsorer til at støtte dette LAN party. Således kan man præsentere en præmiepulje, som nu er på over 80.000 kr. Disse midler deles ligeligt mellem præmier til turneringsvinderne, og som udtrækning blandt alle deltagere. Dermed har alle 212 tilmeldte en god chance for at vinde rigtigt flotte præmier med hjem.

Nordjysk LAN den 23-25. marts er et fint oplæg til klubbens kommende åbne hus den 14. april, hvor esports-lokalet i Jetsmark Idrætscenter endelig indvies officielt.

Artikel fra
Pandrup Lokalavis
21. marts 2018

LÆS ARTIKEL
LÆS ARTIKEL