Kælderen var igen fyldt med forventningsfulde spillere, da der igen blev afholdt turnering i eSport (LAN). Med et ekstra plus på antallet af tilmeldte og flere konkurrencer blev det andet MINI LAN i eSportNORD endnu engang en succes.

Klubben for computerspil i Pandrup og omegn tiltrak denne gang 27 gamere, som udover den overordnede turnering i CS:GO, også kunne deltage i både FIFA18 og Rocket League turneringer.

– Dermed er vi nok på det yderste af, hvad sådan et arrangement over en enkelt dag kan bære, hvis logistikken skal lykkedes, fortæller en af klubbens ledere Søren Jensen.

-Til gengæld var der konkurrencer fra nærmest første øjeblik om formiddagen, og til absolut sidste minut ved midnat i lørdags. Der var 14 timer at spille i, og løbende konkurrencer hele dagen, da de 3 turneringer skulle afvikles sideløbende”. Dermed var der nok at se til, hvis man var deltager i alle 3 turneringer. Der var dog også deltagere, som i stedet hyggede sig med de øvrige deltagere og alle former for samspil og udveksling af spil erfaring.

Artikel fra
Pandrup Lokalavis
5. dec. 2017

LÆS ARTIKEL
LÆS ARTIKEL