Første MINI Lan i klubben i Pandrup blev en succes

Med 24 tilmeldte gamere fra Pandrup-området kunne eSport:NORD – gruppen for computerspil under Pandrup Firma og Familieidræt, fredag aften åbne dørene til kælder-lokalet i Jetsmark Idrætscenter til årets første LAN-arrangement i klubregi.

Klubben var naturligvis lidt spændte på lokalets egnethed til gaming, men blev heldigvis positivt overraskede. Et rum uden lysindfald er som skabt til computerspil. Ligeledes var alle spændte på varmeudviklingen fra de ca 30 tilstedeværende personer og maskiner, men det gik faktisk også ganske fint, oplyser klubbens formand, Søren Jensen.

– Selvfølgelig har klubben lidt forbedringspunkter, som skal tages fat på til næste gang, fortæller Søren Jensen. Blandt andet er det klubbens forventning, at vi kan afvikle turnering i andet end netop CS:GO, som var klubbens altoverskyggende turnering denne weekend. Turneringen blev spillet med syv hold a tre spillere på hvert hold.

– Med de gode erfaringer fra dette arrangement og spillernes store opbakning, er klubben klar til at give den endnu mere gas næste gang, så der bliver flere turneringer at deltage i. Turneringen blev i øvrigt suverænt vundet af holdet bestående af lokale Mikkel Westmark, Kenneth Michelsen og Simon Christiansen, som vandt alle deres kampe ret suverænt, herunder også finalen. Som inkarnerede CS:GO spillere var vinderne endda så fair at uddele små gevinster fra spillet til alle øvrige deltagere, siger Søren Jensen.

– I mine 34 år, som frivillig leder har jeg aldrig tidligere oplevet, at vinderne uddelte præmier til alle andre deltagere. Så det var en meget flot gestus, fortsætter Søren Jensen.

På andenpladsen i CS:GO kom holdet med Lucas Kronborg, Mads Iversen og Julius Poulsen, som kæmpede bravt og indædt på de forud valgte baner i spillet.

Finalemodstanderen viste sig dog at være for stor en mundfuld for de 3 spillere, som ikke tidligere har spillet på hold sammen i turneringssammenhæng.

Her og nu arbejder klubben på det kommende stor-LAN “Nordjysk LAN #2” i idrætscentret, som afvikles den 23-25 marts 2018. Til arrangementet i 2017 var der tilmeldt 120 gamere og præmier for mere end 60.000 kr. Det vil være fantastisk, hvis klubben kan nå det niveau igen i 2018.

– Jeg kunne dog godt forestille mig, at vi kan nå at planlægge endnu en klub-begivenhed her i 2017 – måske et Jule-MINI-LAN her i vores nye lokale, slutter Søren Jensen

Artikel fra
Pandrup Lokalavis
17. oktober 2017

LÆS ARTIKEL
LÆS ARTIKEL