Åbning af klublokale til eSport i Pandrup

Ovenpå et veloverstået LAN party i Jetsmark Idrætscenter, hvor over 200 computerspillere fornøjede sig en hel weekend med spil og konkurrencer, er eSport:NORD – klubben bag det store nordjyske LAN party – klar til igen at trække i arbejdstøjet.

”Vi har fået utroligt mange positive tilbagemeldinger efter weekendens arrangement, som alle indikerer, at deltagerne har haft en fornøjelig og underholdende weekend – og at man er yderst tilfredse med afviklings-konceptet her i Pandrup” udtaler en af klubbens ledere Søren Jensen.

”Selvom oplevelsen og de positive tilbagemeldinger fra ALLE deltagere i LAN partyet er vigtige for os, er det klart, at de mange lokale computerspillere er vores fokus-gruppe, når vi planlægger fremtiden for en esports-klub her i området” udtaler han videre.

”Allerede den 14. april er vi klar til vores næste aktivitet for de computerspils-interesserede her i Jammerbugten. Den dag slår vi dørene op til vores fine lokale i kælderen i Jetsmark Idrætscenter, og byder alle indenfor til næsten optimale forhold i klublokalet”, fortæller Søren Jensen

I forbindelse med det netop overståede LAN party fik klubben overrakt 2 større fonds-støttebeløb på hhv 137.500 kr fra SE Fondens Udviklingspulje, samt 27.000 kr fra Nordea Fonden. Disse midler er investeret i klublokalet, hvor der nu er 10 ve-bestykkede gamer-computere klar til at blive spillet på, når medlemmerne fremover har spilleaften hver torsdag aften kl 17-22.

”Vi har valgt at deltagelsen er gratis her i de første par måneder. Dermed kan alle komme og prøve at spille på vores maskiner – og samtidigt være med til at skabe rammerne for klubbens drift og aktiviteter, for vi forventer at involvere medlemmerne i rammesætningen” fortæller Søren Jensen, der selv vil være en af de frivillige i klubben. Det er dog et meget kompetent hold, som står bag eSports-klubben, for klubbens ledere er også gruppen bag det store LAN party for nyligt. I ledergruppen er der ligeledes personer, som har erfaring med klub-aktiviteter fra tidligere. ”Så vi mener, at vi står godt rustet til at skabe et godt spilmiljø med base her i Pandrup”.

På sigt er det meningen, at der skal etableres 1 eller 2 hold, som skal deltage i eksterne arrangementer i det nordjyske. Endelig vil der også være spil-undervisning til efteråret, hvor man blandt andet kan blive meget klogere på nogle af de mest populære spil.

Der er åbent hus i klublokalet lørdag den 14. april fra kl 10-16. Klokken 11.00 er der oplæg fra en repræsentant fra DGI, der kommer og fortæller om esportens udbreddelse og muligheder. Vi håber, at mange vil kigge ind – og måske melde sig ind i klubben den dag.

Artikel fra
Pandrup Lokalavis
11. april 2018

LÆS ARTIKEL
LÆS ARTIKEL